Richard Bergendi Stir & Pop
Richard Bergendi Stir & Pop
Popis produktu
Parametre produktu
Recenzie
, zakúpené v Čokoládové Fontány
- výborné pukance
- možnosť ľubovolného dochucovania
- rýchlosť prípravy
- veľké množstvo pukancov naraz
- praktické prevedenie
- jednoduchá údržba
- perfektný dizajn
- bezkonkurenčná cena na cokoladovefontany.sk
Je vynikajúci. Pukance robí úplne profesionálne. Chuť je vynikajúca, nie ako pri teplovzdušných popkornovačoch. Príprava je tiež rýchla, nie síce za deklarované 3 minúty, skôr je to okolo 4 minút pri maximálnom množstve, to však určite nie je žiadny problém. Výhodou je veľké veko, ktoré súčasne môže slúžiť aj ako dochucovacia a servírovacia miska. Množstvo pukancov zo 120 g kukurice zaplní celú misku až po okraj a vystačí pre dve osoby na viac ako hodinovú bežnú konzumáciu pri filme.
No a niečo o dizajne. Možno sa niekomu páčia tie "retro" červeno-biele popkornovače historických tvarov. Snáď by to teoreticky ešte malo význam, keby sa aj samotná príprava konala v miestnosti konzumácie kvôli nejakému retro pocitu pri nejakej párty. Ja osobne však viac oceňujem nevtieravý elegantný dizajn, ktorý pristane do akejkoľvek kuchyne. Na pulte chcem mať niečo, čo skôr bude ladiť s inými spotrebičmi tejto doby a so samotnou kuchyňou, nie nejakú pestrofarebnú púťovú atrakciu. Takže ak chcete niečo pekné, elegantné a nevtieravé, nič iné ako toto na trhu nezoženiete. Keď sa k tomu priráta perfektná funkčnosť a veľmi jednoduchá údržba za výbornú cenu, tak je to jednička a nie je čo riešiť., zakúpené v Popkornovač.sk
KO JE TO S REGULÁCIU TEPLOTY PRI PRAŽENÍ?
Parametre produktu
Popis produktu
Popkornovač STIR & POP (na slaný popcorn)
Popkornovač na domácu prípravu slaného popcornu. Popkornovač STIR & POP Vás ihneď na prvý pohľad zaujme svojim elegantným prevedením. Vďaka nemu si vyrobíte behom pár okamihov čerstvý, voňavý domáci popcorn.
Popkornovač STIR & POP využíva halogénové ohrievanie a má teflónový povlak, ktorý zaistí rovnomerné vypukanie kukurice pri ideálnej teplote.
Popkornovač STIR & POP dokáže pripraviť popcorn z cca 80g zŕn kukurice. Na výrobu tohto množstva popcornu stačia iba dve až tri polievkové lyžičky oleja alebo tuku. Ďalšou nespornou výhodou tohto popkornovača oproti iným modelom je servírovacia miska, ktorá je súčasťou popkornovača. Po upražení popcornu celý popkornovač jednoducho "prevrátite" a hotový popcorn už máte pripravený v miske.
Tento prístroj nie je určený na výrobu sladkého popcornu.
Obsah balenia: popkornovač STIR & POP servírovacia miska odmerka na olej odmerka na kukuricu (cca na 40g kukurice) návod v českém jazyku
V príprave domáceho popcornu sa vyznáme
Nechceme byť "obyčajným" obchodom, ktorý predáva tovar, ktorý pozná iba z obrázkov či propagačných materiálov výrobcov. Dobre si uvedomujeme, že osobná skúsenosť s konkrétnym produktom je jedinou možnosťou, ako sa s ním dokonale zoznámiť – overiť jeho vlastnosti, spoľahlivosť, v prípade surovín aj ich chuť. Preto všetky produkty pred uvedením do predaja osobne testujeme, skúšame a samozrejme aj ochutnávame. Vďaka tomu Vám môžeme ponúknuť iba kvalitné a overené výrobky, poradiť s výberom av neposlednom rade odovzdať naše skúsenosti a tipy na správnu prípravu čerstvého, chutného domáceho popcornu.
Návod na prípravu popcornu v popkornovači STIR & POP
Do popkornovača rovnomerne nasypte dávku kukurice (80g) a zalejte olejom (2-3 polievkové lyžice). Popkornovač zakryte servírovacou miskou - nezabudnite z misky zložiť odnímateľné dno - pri pražení kukurice by nemala kadiaľ unikať vzniknutá para! Zapnite popkornovač a behom niekoľkých minút bude popcorn hotový. Akonáhle je kukurica vypukaná, vypnite popkornovač, na servírovaciu misku vráťte odnímateľné dno a za použitia kuchynských rukavíc alebo utierky popkornovač preklopte ... a popcorn je hotový. Upraženú kukuricu (popcorn) ľahko osoľte a podľa Vašej chuti posypte koreniacou zmesou (odporúčané dávkovanie 10g koreniacej zmesi na 100g kukurice) a dôkladne premiešajte. Koreniacu zmes nikdy nesypte do prístroja, ale iba na upraženú kukuricu mimo prístroja. Pokiaľ Vám koreniaca zmes na popcorne málo "drží", skúste pri pražení kukurice použiť viac tuku (oleja).
Náš tip
Na dosiahnutie čo najlepšieho výsledku pri výrobe popcornu odporúčame použiť nami odskúšaný olej s maslovou príchuťou.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Hodnotenia produktu
, zakúpené v Čokoládové Fontány
- výborné pukance
- možnosť ľubovolného dochucovania
- rýchlosť prípravy
- veľké množstvo pukancov naraz
- praktické prevedenie
- jednoduchá údržba
- perfektný dizajn
- bezkonkurenčná cena na cokoladovefontany.sk
Je vynikajúci. Pukance robí úplne profesionálne. Chuť je vynikajúca, nie ako pri teplovzdušných popkornovačoch. Príprava je tiež rýchla, nie síce za deklarované 3 minúty, skôr je to okolo 4 minút pri maximálnom množstve, to však určite nie je žiadny problém. Výhodou je veľké veko, ktoré súčasne môže slúžiť aj ako dochucovacia a servírovacia miska. Množstvo pukancov zo 120 g kukurice zaplní celú misku až po okraj a vystačí pre dve osoby na viac ako hodinovú bežnú konzumáciu pri filme.
No a niečo o dizajne. Možno sa niekomu páčia tie "retro" červeno-biele popkornovače historických tvarov. Snáď by to teoreticky ešte malo význam, keby sa aj samotná príprava konala v miestnosti konzumácie kvôli nejakému retro pocitu pri nejakej párty. Ja osobne však viac oceňujem nevtieravý elegantný dizajn, ktorý pristane do akejkoľvek kuchyne. Na pulte chcem mať niečo, čo skôr bude ladiť s inými spotrebičmi tejto doby a so samotnou kuchyňou, nie nejakú pestrofarebnú púťovú atrakciu. Takže ak chcete niečo pekné, elegantné a nevtieravé, nič iné ako toto na trhu nezoženiete. Keď sa k tomu priráta perfektná funkčnosť a veľmi jednoduchá údržba za výbornú cenu, tak je to jednička a nie je čo riešiť., zakúpené v Popkornovač.sk
KO JE TO S REGULÁCIU TEPLOTY PRI PRAŽENÍ?